Mihaela Tabură, despre copilăria fără tată

Mihaela Tabură, despre copilăria fără tată

 Despre copilăria care nu i-a fost deloc ușoară și lipsa tatălui din viața ei, dar și despre speculațiile despre divorț. 

Copilăria și lipsa tatălui…

Am avut tot de ce am avut nevoie în copilărie, chiar dacă nu am avut averi, dar greu mi-a fost mai mult din punct de vedere emoțional. Mama mea a divorțat când eu aveam cinci ani. Am crescut cu ea și periodic cu buneii mei pentru că mama a fost nevoită să plece peste hotare să ne întrețină pe mine și pe sora mea. Lipsa tatălui m-a marcat. El nu s-a implicat în educația mea. Mie mi-a fost milă de el pentru că nu a apucat un drum prea bun după ce a divorțat de mama, însă nu pot să zic că a fost un om rău doar că viciile…

A început să mă sune și să mă caute când am apărut pe la televizor și încercam să îmi fac locușor prin muzică…

De ce nu își mai afișează deloc relația în public și speculațiile despre divorț

Aș putea multe să zic la această temă, că sunt foarte multe de discutat, dar odată ce o să zic ceva or să apară alte speculații…

Noi suntem împreună doar că nu ne afișăm. Îți dai seama că dacă am șters toate fotografiile cu el au fost niște probleme.

Au fost niște probleme care pot apărea la toată lumea și ori le depășesc ori trăiesc cu ele. Mulți continuă să trăiască cu aceste probleme, dar pe facebook viața lor pare atât de frumoasă, dar în realitate e „Doamne ferește!” și eu nu vreau și la mine să fie așa.

Nu vreau să arăt pe internet că sunt cea mai fericită femeie și cea mai adorată și familia mea nu are pereche, dar de fapt să fie un haos total.

Eu sunt fericită, sunt bine, sunt căsătorită și totul este ok…