Генеральная уборка квартир и домов в Кишиневе и по Молдове

Curățenie generală apartamentelor și caselor în Chișinău și în Moldova – сompanii de curățenie și prețuri pentru servicii

Curățenia generală este o procedură importantă pentru a păstra apartamentele și casele curate și ordonate. Este un tip de curățenie mai amănunțită și mai profundă decât rutina zilnică obișnuită. În acest articol vom analiza de ce este atât de importantă curățenia generală, care sunt beneficiile acesteia și cum să o efectuați în mod corespunzător. Vom vorbi, de asemenea, despre unde să găsim o firmă de curățenie care să ne ajute cu curățenia generală și unde să căutăm prețurile pentru serviciile de curățenie.

Ce înseamnă curățenia generală apartamentelor și caselor

Curățenia generală a apartamentelor și a caselor este o curățare completă a spațiilor, în care toate suprafețele sunt curățate de praf, murdărie și murdărie. Aceasta include curățarea podelelor, pereților, tavanelor, mobilierului, aparatelor, ferestrelor și ușilor, precum și a toaletelor și bucătăriilor. O curățenie generală include, de asemenea, îndepărtarea pânzei de păianjen, spălarea și ștergerea suprafețelor, curățarea instalațiilor sanitare și a oglinzilor, precum și tratarea covoarelor și a mobilierului tapițat. Curățenia generală se face, de obicei, o dată sau de două ori pe an pentru a menține camera curată și pentru a scăpa de murdăria și praful acumulate.

Cât de des ar trebui să se facă o curățenie generală?

Tipul camerei

Frecvența curățeniei generale depinde de tipul de cameră. De exemplu, dacă locuiți într-un apartament cu puține persoane și fără animale de companie, este suficientă o curățenie generală o dată sau de două ori pe an. Cu toate acestea, dacă aveți o familie numeroasă și animale de companie, curățenia generală ar trebui făcută mai des, de trei sau patru ori pe an.

Existența animalelor

Prezența animalelor influențează, de asemenea, frecvența cu care se efectuează o curățenie generală. Animalele de companie pot aduce multă murdărie și praf în casă, astfel încât curățenia generală trebuie făcută mai des pentru a menține curățenia. Dacă aveți animale de companie, cel mai bine este să faceți o curățenie generală de trei-patru ori pe an.

Disponibilitatea alergiilor

Alergiile afectează, de asemenea, frecvența curățeniei generale. Dacă aveți alergii în familie, ar trebui să faceți curățenie mai des, deoarece alergenii pot fi găsiți în multe colțuri ale casei. Cel mai bine este să faceți o curățenie generală de cel puțin trei ori pe an.

Nivelul de poluare a camerei

Nivelul de murdărie dintr-o încăpere influențează, de asemenea, frecvența cu care se efectuează o curățenie generală. Dacă sunteți rar acasă și camera nu se murdărește rapid, puteți curăța camera mai rar. Cu toate acestea, dacă sunteți foarte des acasă și petreceți mult timp în cameră, ar trebui să faceți curățenie mai frecvent. În general, este recomandabil să efectuați o curățenie generală cel puțin o dată la șase luni.

Beneficiile utilizării unei companii de curățenie

În aceste zile, tot mai mulți oameni apelează la serviciile companiilor de curățenie pentru curățenia generală a caselor și apartamentelor lor din Chișinău și din toată Moldova. Există mai multe motive pentru acest lucru, iar noi vom examina câteva dintre beneficiile utilizării serviciilor companiilor de curățenie.

1. Economisirea timpului

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării serviciilor companiilor de curățenie este că acestea economisesc timp. Curățenia necesită mult timp și efort, mai ales dacă planificați o curățenie generală. Utilizarea serviciilor unor firme de curățenie profesioniste poate economisi timp care poate fi cheltuit pe alte sarcini.

2. Calitatea curățeniei

Companiile de curățenie oferă servicii de curățenie profesionale care garantează o muncă de înaltă calitate. Acestea folosesc instrumente și echipamente speciale de curățare care pot să nu fie disponibile pentru o persoană obișnuită. În plus, profesioniștii sunt instruiți în tehnici de curățare și știu cum să curețe toate suprafețele în modul cel mai eficient.

3. Experiență profesională

Companiile de curățenie au experiență și cunoștințe profesionale în materie de curățenie. Acestea știu cum să se ocupe de diferite tipuri de suprafețe, mobilier, covoare și alte obiecte de mobilier. Astfel, acestea pot oferi servicii de curățenie de calitate pe care nu le puteți face singuri.

4. Utilizarea de echipamente și echipamente profesionale

Companiile de cleaning folosesc echipamente profesionale și produse de curățare care pot fi costisitoare și inaccesibile pentru oamenii obișnuiți. Acest lucru le permite să ofere servicii de curățenie de calitate și să obțină cele mai bune rezultate.

5. O abordare personalizată

Companiile de curățenie pot oferi o abordare individuală pentru fiecare client. Acestea își pot personaliza serviciile în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră. De exemplu, puteți comanda să fie curățate doar anumite încăperi sau zone din casa sau biroul dumneavoastră și puteți alege o anumită oră și dată pentru curățenie.

6. Economisirea banilor

Folosirea serviciilor unei companii de curățenie vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung. De exemplu, dacă vă curățați singur casa sau apartamentul, puteți utiliza din greșeală produse și echipamente nepotrivite, provocând deteriorarea suprafețelor și a mobilierului și crescând riscul de a fi nevoit să le reparați și să le înlocuiți. Apelarea la serviciile unor profesioniști vă poate ajuta să evitați aceste probleme și să economisiți bani pe viitor.

7. Îmbunătățirea sănătății

Curățenia poate fi o muncă dificilă și periculoasă, mai ales dacă sunteți expus la diverși alergeni și toxine care se pot afla în casa sau în apartamentul dumneavoastră. Companiile de curățenie se asigură că curățenia este sigură și folosesc produse care ajută la prevenirea alergiilor și a bolilor.

8. Program de lucru flexibil

Companiile de curățenie oferă un orar de funcționare flexibil, permițându-vă să alegeți o oră convenabilă pentru curățenie. Puteți comanda serviciile unei firme de curățenie în orice moment, inclusiv în weekend și de sărbători legale.

Există multe avantaje în a apela la serviciile unei companii de curățenie. Acestea economisesc timp și bani, oferă curățenie de înaltă calitate și oferă un program de lucru flexibil. Dacă planificați o curățenie generală a casei sau apartamentului dvs. din Chișinău și din întreaga Moldovă, luați în considerare utilizarea serviciilor unei companii de curățenie.

Cum de ales o companie de curățenie

Генеральная уборка квартир и домов в Кишиневе и по Молдове

Alegerea unei companii de curățenie pentru curățenie generală în Chișinău și în toată Moldova poate fi dificilă, dar dacă luați în considerare mai mulți factori importanți, puteți găsi un antreprenor de încredere și profesionist. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună companie:

1. Reputația companiei.

Cercetați recenziile clienților despre compania cu care veți lucra. Citiți nu numai recenziile pozitive, ci și pe cele negative. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți o idee mai bună despre calitatea serviciilor oferite de companie.

2. Experiență profesională.

Verificați de câți ani este în activitate compania și ce experiență are. Cu cât este mai multă experiență, cu atât este mai probabil ca firma să fie capabilă să ofere servicii de calitate.

3. Licențe și asigurări.

Asigurați-vă că firma are toate licențele și asigurările necesare pentru a opera în acest domeniu. Acest lucru vă va ajuta să evitați eventualele probleme legate de răspunderea pentru accidente.

4. Cost.

Comparați costul serviciilor oferite de mai multe companii. Rețineți că cel mai mic preț nu înseamnă întotdeauna cea mai bună calitate a serviciilor.

5. Nivelul de servicii.

Contactați reprezentanții companiei și adresați-le întrebări despre serviciile lor. Fiți atenți la rapiditatea și profesionalismul cu care răspund la întrebările dumneavoastră. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți dacă firma este pregătită să vă satisfacă nevoile.

6. Asigurarea calității.

Aflați dacă firma are o garanție pentru calitatea lucrărilor efectuate. Acest lucru vă va ajuta să evitați posibilele probleme legate de servicii de proastă calitate.

Atunci când alegeți o companie de curățenie în Chișinău și în întreaga Moldovă, urmați aceste sfaturi simple pentru a alege cel mai bun antreprenor și a beneficia de servicii de calitate.

Unde găsiți maeștri pentru curățenie generală în Chișinău și în toată Moldova

Găsirea de maeștri pentru curățenie generală poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă sunteți în căutarea unor profesioniști de încredere și profesioniști. Cu toate acestea, există modalități care vă pot ajuta să găsiți maeștri pentru curățenie generală în Chișinău și în întreaga Moldovă:

Indiferent pe cine alegeți, acordați întotdeauna atenție reputației companiei și feedback-ului de la clienți. De asemenea, nu ezitați să puneți întrebări și să cereți detalii despre serviciile prestate și experiența maeștrilor.

Topmaster.md catalog de specialiști din Moldova cu portofoliu și recomandări

Topmaster.md este o platformă convenabilă pentru a căuta profesioniști în domeniul curățeniei generale în Moldova, care vă oferă posibilitatea de a găsi profesioniști cu experiență mare și feedback pozitiv din partea clienților. Pe site puteți vizualiza portofoliul fiecărui meseriaș, afla calificările acestuia și puteți lăsa o cerere pentru servicii de curățenie.

Topmaster.md oferă o gamă largă de specialiști, care sunt gata să facă curățenie generală atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele comerciale. Catalogul conține informații despre maeștri din diferite orașe ale Moldovei, inclusiv Chișinău.

Unul dintre principalele avantaje ale Topmaster.md este feedback-ul despre fiecare maestru. Clienții își pot lăsa comentariile despre calitatea muncii, organizarea procesului de curățenie, dar și despre politica de prețuri. Acest lucru vă permite să alegeți cel mai potrivit maestru și să vă asigurați de profesionalismul acestuia.

Platforma Topmaster.md este o resursă convenabilă și de încredere pentru a găsi curățenie generală în Chișinău și în toată Moldova.

Profesioniști care prestează servicii de
curățenie la apartamente și case

Pregătirea pentru o curățare generală

Definirea domeniului de activitate

Înainte de a începe o curățenie generală, trebuie să stabiliți ce lucrări trebuie efectuate. Faceți o listă cu sarcinile care trebuie făcute pentru a vă menține casa curată și ordonată. Asigurați-vă că lista include toate camerele, mobilierul, obiectele de mobilier și aparatele care trebuie curățate.

Colectarea și împachetarea obiectelor personale

Înainte de sosirea firmei de curățenie, trebuie să îndepărtați obiectele personale și obiectele care ar putea interfera cu munca. Acest lucru nu numai că va contribui la accelerarea procesului de curățare, dar vă va proteja și bunurile de deteriorare și deteriorare. Adunați și împachetați toate bunurile personale, cum ar fi hainele, pantofii, cărțile și jucăriile și puneți-le într-un loc sigur.

Deconectarea aparatelor electrocasnice

Înainte de curățare, aparatele de uz casnic, cum ar fi frigiderul, mașina de spălat rufe și mașina de spălat vase, trebuie deconectate. Acest lucru nu numai că va ajuta la protejarea aparatelor de posibile deteriorări, dar va asigura, de asemenea, că lucrarea este efectuată în siguranță.

Ce este inclus într-un serviciu de curățenie generală

Curățenia generală a unui apartament este un proces care include curățarea camerei de murdărie, praf și resturi, precum și dezinfectarea și tratarea tuturor suprafețelor și obiectelor din apartament. Companiile de curățenie oferă diferite tipuri de servicii care includ următoarele

Curățarea podelelor

Un serviciu de curățenie generală pentru un apartament include curățarea podelelor. În funcție de tipul de pardoseală din apartament – laminat, parchet, gresie sau mochetă – se folosesc diferite metode de curățare.

Curățarea mobilei

De asemenea, mobilierul din apartament trebuie curățat în mod regulat. Acest lucru se poate face prin curățarea suprafețelor cu o cârpă umedă sau prin utilizarea unui detergent special pentru mobilă.

Curățarea ferestrelor

Lucrările la ferestre pot face parte din curățenia generală a unui apartament. Aceasta poate include curățarea ferestrelor și a ramei, precum și curățarea jaluzelelor și a tijelor de perdele.

Curățarea pereților și tavanelor

Pereții și tavanele trebuie, de asemenea, curățate. Folosiți un burete sau o cârpă moale pentru a îndepărta praful și murdăria. Dacă este necesar, se pot folosi detergenți speciali pentru a îndepărta petele și murdăria.

Curățarea bucătăriei

Un serviciu de curățenie generală pentru un apartament include și curățarea bucătăriei. Aceasta poate include curățarea aragazului, a cuptorului, a cuptorului cu microunde, a frigiderului, a chiuvetei și a altor suprafețe legate de prepararea alimentelor.

Curățarea băii

O curățenie generală a unui apartament include și curățarea instalațiilor sanitare – băi și toalete. Aceasta poate include curățarea pereților și a tavanelor, a aparatelor sanitare, a căzilor de baie, a dușurilor etc.

Servicii suplimentare

În funcție de firma de curățenie, curățenia generală a apartamentului poate include servicii suplimentare, cum ar fi curățarea balconului, curățarea covoarelor, îndepărtarea petelor etc.

Companiile de curățenie pot oferi diferite pachete, precum și servicii individuale, în funcție de nevoile și dorințele clientului.

Costul curățeniei generale în Chișinău și în toată Moldova

Curățenia generală nu numai că poate fi un proces anevoios și plictisitor, dar poate fi și costisitor. Cu toate acestea, costul acestui serviciu poate varia în funcție de mai mulți factori.

Determinarea prețului pentru o curățenie generală a unui apartament sau a unei case

Costul curățeniei generale a unui apartament sau a unei case depinde de o serie de factori, cum ar fi dimensiunea camerei, disponibilitatea mobilierului și a aparatelor, nivelul de murdărie și nivelul de curățenie necesar.

Adesea, companiile de curățenie generală oferă pachete specifice cu diferite niveluri de curățenie și costul corespunzător. Prin urmare, puteți alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Factori care afectează costul curățeniei generale

  • Dimensiunea camerei. Cu cât suprafața este mai mare, cu atât mai mare este costul curățeniei generale.
  • Nivelul de contaminare. Dacă încăperea este foarte murdară, va fi nevoie de mai mult timp și de mai mult efort pentru a o curăța, ceea ce va crește costul.
  • Existența mobilierului și a aparatelor. Dacă zona are multă mobilă și aparate care trebuie mutate sau curățate, costul serviciului va crește.
  • Urgența lucrării. Dacă este necesar să curățați camera cât mai repede posibil, costul poate fi mai mare.
  • Servicii suplimentare. Unele companii de curățenie oferă servicii suplimentare, cum ar fi spălarea geamurilor, curățarea uscată a covoarelor și a mobilierului tapițat etc. Prețul pentru astfel de servicii poate fi diferit de costul unei curățenii generale.

Este important de reținut că costul curățeniei generale poate varia în funcție de regiune și de nivelul prețurilor din orașul sau țara respectivă. Prin urmare, înainte de a comanda serviciul, este indicat să vă interesați de prețurile mai multor companii și să alegeți oferta cea mai avantajoasă.

Unde găsiți prețuri pentru curățenie generală în Chișinău și în toată Moldova

Dacă aveți nevoie de o curățenie generală profesională a apartamentului sau a casei, este important să știți cât va costa. Costul companiilor de curățenie poate varia considerabil în funcție de locație, de domeniul de activitate și de experiența maeștrilor.

O modalitate de a afla prețurile pentru curățenie generală în Moldova este să contactați companii specializate. Cu toate acestea, compararea prețurilor mai multor companii poate necesita mult timp.

Topmaster.md este o platformă online care vă va ajuta să găsiți prețuri pentru servicii de curățenie generală în Chișinău și în toată Moldova. Aici veți găsi un director de curățenie generală profesionistă cu prețurile pentru serviciile lor. Comparând prețul mai multor maeștri veți putea alege cea mai bună opțiune care vi se potrivește cel mai bine.

ServiciuPreț minimumPreț maximumPrețul mediu
Curățenie generală m210 MDL1383 MDL183 MDL
Curățenie zilnică400 MDL3750 MDL1306 MDL
Curățarea apartamentelor VIP2000 MDL5000 MDL3500 MDL
Spălarea ferestrelor m214 MDL60 MDL27 MDL
Curățarea ferestrelor (alpinism)20 MDL35 MDL28 MDL
Ștergerea uscată a mobilierului20 MDL20 MDL20 MDL
Aplicarea luciului15 MDL100 MDL57 MDL
Lustruirea parchetului30 MDL30 MDL30 MDL
Eliminarea petelor50 MDL50 MDL50 MDL
Curățarea uscată a perdelelor50 MDL50 MDL50 MDL
Călcarea hainelor100 MDL200 MDL150 MDL
Spălarea frigiderului70 MDL500 MDL243 MDL
Spălarea microundei50 MDL500 MDL213 MDL
Spălarea cuptorului50 MDL600 MDL250 MDL
Spălarea șorțului50 MDL50 MDL50 MDL
Spălarea aragazului50 MDL50 MDL50 MDL
Spălarea chiuvetei50 MDL50 MDL50 MDL
Curățarea candelabrelor100 MDL300 MDL167 MDL

Costuri la curățenie în apartament și casă

Alte tipuri de curățenie în apartamente și case

Pe lângă curățenia generală, firmele de curățenie oferă și alte tipuri de curățenie în apartamente și case, care pot fi necesare în diferite situații.

Curățenie generală după renovări.

Curățenia generală după renovare este curățarea completă a spațiilor după efectuarea lucrărilor de renovare. Aceasta implică îndepărtarea resturilor de construcție, a prafului și a murdăriei de pe suprafețe, curățarea ferestrelor etc.

Curățarea generală după un incendiu

Curățarea generală după un incendiu – această curățare îndepărtează urmele de foc, funinginea și alte murdării. De asemenea, poate fi necesară îndepărtarea obiectelor și materialelor arse.

Curățarea săptămânală de întreținere

Curățenia de întreținere săptămânală este o curățenie regulată care are loc o dată pe săptămână și include curățarea tuturor încăperilor de praf, murdărie, îndepărtarea gunoiului, spălarea podelelor etc. Acest tip de curățenie ajută la menținerea curățeniei și a ordinii în casa sau apartamentul dumneavoastră.

Curățenia casei și a apartamentului de vacanță și post-vacanță

Curățenia de vacanță și post-vacanță este o curățenie cuprinzătoare înainte și după sărbători. Aceasta presupune îndepărtarea gunoaielor, curățarea suprafețelor, spălarea rufelor, spălatul vaselor etc.

Curățarea apartamentului înainte de a vă muta

Curățenie înainte de ocuparea locuinței – acest tip de curățenie are loc înainte ca noii chiriași să se mute și include curățarea completă a tuturor încăperilor, a instalațiilor sanitare, a ferestrelor, îndepărtarea gunoiului etc.

Curățare rapidă

O curățenie expres este o curățenie rapidă, care durează câteva ore și presupune îndepărtarea gunoiului, a prafului și a murdăriei, spălarea podelelor etc. Acest tip de curățenie poate fi util în cazul sosirii neașteptate a unor oaspeți.

Întrebări frecvente

Atunci când comandați o curățenie generală a unui apartament sau a unei case, apar multe întrebări. Să vedem care sunt cele mai frecvente întrebări și răspunsurile.

Ce tipuri de curățenie sunt oferite de firmele de curățenie?

Companiile de curățenie oferă o gamă largă de servicii de curățenie, inclusiv curățenie generală, curățenie zilnică, curățenie post-renovare, curățenie de mutare, curățenie de sărbători și multe altele.

Ce materiale sunt folosite pentru curățare?

Pentru curățare se utilizează o varietate de materiale și instrumente, inclusiv microfibre, mopuri, aspiratoare, detergenți și dezinfectanți.

Cât de des trebuie de făcut o curățenie generală?

Frecvența curățeniei generale depinde de mai mulți factori, inclusiv de mărimea locuinței, de numărul de persoane care locuiesc în apartament sau casă și de gradul de murdărie. De obicei, este recomandabil să se apeleze la un serviciu de curățenie generală o dată sau de două ori pe an.

Pot fi comandate doar anumite camere pentru a fi curățate?

Da, puteți comanda doar curățarea anumitor camere. Companiile de curățenie sunt pregătite să ofere o abordare individuală pentru fiecare client și să efectueze lucrările la comanda dumneavoastră.

Cât durează o curățenie generală?

Timpul necesar pentru a efectua o curățenie generală depinde de mai mulți factori, inclusiv de mărimea locuinței, de numărul de persoane care locuiesc în apartament sau casă și de gradul de murdărie. De obicei, o curățenie generală durează de la câteva ore până la o zi întreagă.

Este necesar să fiți acasă în timpul curățeniei?

Nu, nu trebuie să fiți acasă în timpul curățeniei. Puteți încredința cheile apartamentului sau casei dumneavoastră unei firme de curățenie, iar maeștrii vor face ei înșiși treaba.

Ce garanții oferă firmele de curățenie?

Companiile de curățenie garantează calitatea serviciilor lor și sunt dispuse să remedieze gratuit eventualele defecțiuni, dacă acestea apar. Companiile se angajează, de asemenea, să păstreze confidențialitatea datelor și a bunurilor dumneavoastră.

Cum plătesc pentru acest serviciu?

Plata către o firmă de curățenie se poate face în mai multe moduri, inclusiv în numerar, fără numerar și online. Fiecare companie poate oferi propriile opțiuni de plată. Plata se face de obicei la finalizarea lucrării, dar în unele cazuri poate fi necesară o plată în avans.

Pot comanda servicii de curățenie în weekend sau în zilele de sărbători legale?

Da, majoritatea companiilor de curățenie oferă opțiunea de a comanda curățenie în weekend sau de sărbători legale. Unele companii pot oferi servicii cu un cost suplimentar în aceste zile, dar există și cele care nu percep costuri suplimentare pentru munca în weekend sau în zilele de sărbători legale.

Cum aleg o firmă de curățenie de încredere?

Atunci când alegeți o companie de curățenie, ar trebui să acordați atenție unor factori precum reputația companiei, referințele clienților, experiența, licența și asigurarea, materialele și echipamentele folosite și calificările.