8 moduri rapide de a decora casa pentru Anul Nou

8 moduri rapide de decora casa pentru Revelionul 2024

Dacă doriți să creați o atmosferă de sărbătoare, dar nu doriți să petreceți prea mult timp decorându-vă casa, iată câteva idei simple și rapide pentru a începe.

1. Creați un model din șabloane

O opțiune frumoasă și simplă pentru a vă decora casa de sărbători este să creați un design folosind șabloane. Le puteți cumpăra din magazine sau le puteți confecționa singuri din hârtie sau carton. Cu acest accesoriu și cu zăpada artificială într-o cutie de spray, puteți decora ferestrele, ușile, mobilierul și orice altă suprafață din apartament.

8 moduri rapide de a decora casa pentru Anul Nou

2. Faceți fulgi de zăpadă din hârtie

O modalitate rapidă și ieftină de a decora pentru Anul Nou este cu fulgi de zăpadă făcuți în casă. Nu îți ia mult timp să le decupezi din hârtie. Le puteți atârna la fereastră sau la perdele, puteți face o ghirlandă sau le puteți pune pe o comodă. Nu trebuie să folosiți hârtie albă, nuanțele pastelate arată, de asemenea, foarte bine în interior. Dacă doriți un decor mai rezistent, folosiți carton subțire în loc de foi de hârtie. Și puteți găsi modele frumoase pe internet sau vă puteți folosi imaginația și să vă creați propriul design de fulg de zăpadă.

8 moduri rapide de a decora casa pentru Anul Nou

3. Agățați decorațiuni de Crăciun peste tot

Bilele, conurile, ghemotoacele și alte decorațiuni pot fi folosite nu doar pe brad, ci oriunde vă vine în minte. Puneți decorațiunile de Crăciun într-o vază înaltă, transparentă, pentru un frumos decor de masă. Faceți o ghirlandă din ele, atașați-le la perdele sau atârnați-le de un buchet decorativ de crenguțe.

8 moduri rapide de a decora casa pentru Anul Nou

4. Puneți împreună un buchet de iarnă

Mai multe ramuri de molid pot fi combinate cu alte decorațiuni naturale pentru a crea un buchet frumos. Obiectele naturale pot merge bine împreună cu cele artificiale pe care le puteți cumpăra din magazine, cum ar fi crenguțe cu sclipici sau fructe de pădure, pene și așa mai departe. Astfel de buchete pot fi așezate în jurul casei: ele vor decora interiorul și vor servi și ca parfum natural, răspândind un miros plăcut de pin în jurul apartamentului.

8 moduri rapide de a decora casa pentru Anul Nou

5. Puneți împreună o vignetă cu lumânări

Un aranjament drăguț pe o măsuță de cafea sau pe un raft va contribui, de asemenea, la crearea unei atmosfere de Anul Nou în cameră. Este ușor să faci o astfel de viniete: tot ce ai nevoie sunt câteva jucării de Crăciun, o lumânare sau o lumină LED și o tavă mică. Cu totul frumos aranjat pe el, aveți un decor festiv interesant la care doriți să vă uitați.

8 moduri rapide de a decora casa pentru Anul Nou

6. Schimbați vasele

Uneori este nevoie doar de un serviciu de iarnă sau de Revelion pentru a transforma întreaga bucătărie. Nici măcar nu aveți nevoie de decorațiuni suplimentare – farfuriile și ceștile tematice frumoase iau locul acestora. Este convenabil pentru că nu numai că vă decorați bucătăria, dar o puteți folosi în fiecare zi.

8 moduri rapide de a decora casa pentru Anul Nou

7. Atârnă ghirlande LED

Mai multe lumini LED în diferite părți ale camerei creează confortul necesar și sentimentul de sărbătoare. Puteți decora perdelele sau le puteți atârna pe un perete, le puteți pune într-un borcan transparent sau într-o vază și le puteți așeza pe o masă. Culoarea ghirlandei este decisivă. Luminile LED colorate și multicolore pot deveni rapid obositoare, așa că este mai bine să alegeți becuri cu o lumină caldă, moale.

8 moduri rapide de a decora casa pentru Anul Nou

8. Coaceți biscuiții de Anul Nou

O modalitate neobișnuită și delicioasă de a decora casa este să coaceți biscuiți de turtă dulce. Le puteți pune în borcane frumoase de sticlă și să vă decorați cu ele rafturile din bucătărie sau puteți face o ghirlandă comestibilă și să le atârnați pe perete sau în pomul de Crăciun. Și nu uitați să mâncați biscuiții după aceea!

8 moduri rapide de a decora casa pentru Anul Nou