Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Cum ar trebui să arate bradul de Crăciun perfect. Cum ar trebui să vă împodobiți bradul de Crăciun pentru Revelionul 2024? Fiecare casă are propriul brad de Crăciun. Unii oameni preferă un brad viu, alții preferă un brad artificial, care poate fi folosit în fiecare an. Unii își împodobesc modest pomul de Crăciun, atârnând doar portocale uscate și turtă dulce, în timp ce alții îl decorează cu globuri strălucitoare, pandantive și lămpi. Pomul de Crăciun poate fi alb-argintiu, roșu-auriu sau roșu-albastru și poate fi decorat fără un stil anume. Cum ar trebui să arate un pom de Crăciun la modă în sezonul 2024? În acest an, aveți o mare libertate în alegerea culorii și stilului de decorare a bradului. Bradul de Crăciun la modă poate fi modest, sau poate fi șic sau vesel colorat. Iată care sunt cei mai interesanți pomi de Crăciun pentru sfârșitul anului 2024 – privește-i mai îndeaproape! Dedicăm acest articol celor mai la modă pomi de Crăciun din 2024.

Este ușor să te pierzi în marea de bijuterii pe care producătorii le oferă în fiecare sezon. Bibelouri și lanțuri colorate, pandantive și ghirlande strălucitoare, panglici și fundițe strălucitoare, îngerași și reni de porțelan, stele aurii și ghețari argintii – alegerea este imensă, așa că ar trebui să vă gândiți din timp la cum să vă decorați bradul pentru a nu-l supraîncărca cu decorațiuni. Iată care sunt cele mai populare decorațiuni pentru pomul de Crăciun:

Pomi de Crăciun – simplitatea este puterea

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

În primul rând, gândiți-vă la alegerea copacului în sine. Dacă încă nu sunteți sigur dacă ar trebui să cumpărați un brad viu sau unul din plastic, alegeți-l pe primul. Un copac natural nu numai că arată și miroase minunat, dar este și mai ecologic. Majoritatea copacilor de vânzare sunt crescuți pe plantații speciale și tăiați într-un mod ecologic. Un copac viu este un decor în sine. În 2024, ar trebui să limitați cantitatea de decorațiuni și să lăsați frumusețea naturală a bradului. Dacă doriți să celebrați sărbătoarea într-un stil ecologic, puteți renunța complet la decorațiuni sau puteți decora bradul doar cu lumini albe. Într-un interior scandinav sau rustic, bradul va arăta foarte bine fără decorațiuni. Cu toate acestea, ar trebui să fie așezat într-un coș mare de răchită.

Decorațiunile simple, realizate din materiale naturale, se încadrează, de asemenea, în tendințele actuale. În sezonul 2024, vor fi în vogă pomii de Crăciun decorați cu decorațiuni din hârtie și carton, lemn, sticlă, dantelă sau fructe uscate. Decorațiunile ar trebui să fie în culori naturale, calme, cum ar fi alb, maro și bej. Dacă bradul de Crăciun vi se pare plictisitor, adăugați câteva ornamente într-o culoare mai strălucitoare, cum ar fi o nuanță clasică de roșu.

Cum să decorezi pomul de Crăciun în 2024 – în stil glamorous

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Îți place să sărbătorești în stil? Avem vești bune pentru tine! Pomii de Crăciun împodobiți fastuos, cu ornamente aurii și culori închise și bogate, vor fi încă în vogă în 2024. Poți avea verde smarald, verde sticlă, chihlimbar, burgundia sau culoarea proclamată a anului 2024, albastru marin.

Decorațiunile de Crăciun la modă pentru sezonul 2024 sunt plăcute nu numai prin culori, ci și prin forme și texturi interesante. Jucăriile din catifea translucidă, umplute cu confetti aurii și cu paiete, sunt la modă acum. Jucăriile argintii sau aurii sunt, de asemenea, un adevărat succes, deoarece reflectă perfect lumina de la lumini. Dacă doriți să vă decorați bradul într-un mod interesant, dar cu bun gust, achiziționați unul dintre acestea.

Tendințe de pom de Crăciun 2024 – un pom de Crăciun de epocă

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Nu lipsesc decorațiunile vintage de pe lista decorațiunilor de Crăciun la modă pentru 2024. Din ce în ce mai mulți oameni se întorc la o tradiție îndelungată și agață în brad baloane colorate, lanțuri de hârtie, fructe uscate și dulciuri. Un brad de Crăciun de epocă poate că nu este prea sofisticat, dar îți aduce un zâmbet pe față și o mulțime de amintiri fericite. Nu ezitați să alegeți această soluție dacă vă place să vă jucați cu culorile și să aveți o atmosferă veselă în casă.

Fie că aveți un brad de epocă, decorațiuni handmade sau decorațiuni de Crăciun cumpărate recent, există un loc pentru jucării vechi și ornamente nou-născute. În 2024, vor fi în vogă decorațiunile din sticlă suflată în special sub formă de animale, oameni de zăpadă și îngerași, alături de obiecte obișnuite care reflectă gusturile gospodinelor. Îți place să faci fotografii? Puteți atârna o cameră de Crăciun destul de mini brad de Crăciun. Aveți o slăbiciune pentru băuturile spirtoase fine? Decorează-ți bradul de Crăciun cu ornamente de Crăciun cu forme elegante.

Cum să decorezi un pom de Crăciun? Decorațiuni de Crăciun la modă pentru anul 2024

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Bijuteriile din aur vor fi un adevărat hit în anul 2024. Cum le folosești astfel încât să nu exagerezi? Decorațiunile aurii ar trebui să fie un decor subtil pentru pomul de Crăciun. În loc să ascundă copacul, acestea ar trebui să îi pună în valoare frumusețea cu delicatețe. Prin urmare, evitați să vă decorați bradul de Crăciun doar cu ornamente strălucitoare și de calitate inferioară. Mult mai bună ar fi o combinație de auriu și alte culori, cum ar fi alb, albastru închis sau verde închis.

Contrar a ceea ce par, ornamentele aurii pentru pomul de Crăciun sunt foarte versatile. Le puteți folosi cu succes pentru a vă decora bradul de Crăciun în stil modern, rustic și tradițional. Dacă vă place să fiți sigur și clasic, alegeți decorațiuni pentru pomul de Crăciun cu modele delicate de aur sau complet netede. Preferați farmecul, un joc de decorațiuni și soluții îndrăznețe? Vă vor plăcea decorațiunile cu paiete, pline de confetti aurii sau acoperite cu catifea moale. Pe lângă baloane, puteți agăța în copac și decorațiuni metalice, cum ar fi clopoței aurii, stele și figurine.

Culori trendy pentru pomul de Crăciun 2024 – bogate și naturale

Culori naturale în pomii de Crăciun pentru sezonul 2024

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Tot mai multe decorațiuni în culori naturale, cum ar fi bej sau maro, apar în magazine. Puteți profita de această tendință decorând bradul de Crăciun într-un stil natural. Decorațiunile de Crăciun viu colorate sunt, de asemenea, un fundal excelent pentru ornamente strălucitoare.

Verdele închis este încă la modă pe bradul de Crăciun 2024

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

În anul 2024, verdele va fi în continuare la modă în bradul de Crăciun, mai ales în nuanțele sale mai închise. Globurile de Crăciun în această culoare se potrivesc cel mai bine cu ornamente aurii, precum și cu albul și bejul neutru. Folosiți această combinație dacă apreciați eleganța atemporală și clasicii.

Albastru închis pe bradul de Crăciun 2024

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Albastrul închis se află pe lista culorilor la modă pentru pomul de Crăciun. Nuanțele mai închise de albastru se armonizează foarte bine cu aurul, precum și cu griul albăstrui sau cu albastrul. Combinația de albastru și alb este populară. Amintiți-vă că această combinație arată foarte prezentabil, dar dă și o impresie de austeritate și răcoare.

Cum să decorezi un pom de Crăciun alb și argintiu?

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Albul și argintul pe pomul de Crăciun este cel mai de succes duo de mulți ani. Decorat în acest fel, bradul de Crăciun seamănă cu un pom de iarnă împânzit de fulgi de zăpadă și cristale de gheață.

Crearea unui brad de Crăciun argintiu și alb este relativ simplă și destul de economică. Alege jucării mari, albe, cu decorațiuni argintii, care vor străluci în compania luminilor din pomul de Crăciun. Agățați ghirlande și lanțuri argintii în brad, precum și ornamente din porțelan alb, cum ar fi îngeri și inimi. Nu treceți cu vederea decorațiunile transparente (cum ar fi stelele de cristal sau ghețarii de sticlă), care adaugă un plus de lumină și luminozitate bradului. Puteți decora întregul brad cu zăpadă falsă dintr-un spray sau puteți folosi lână pufoasă care poate fi întinsă pe crengi pentru a face să pară zăpadă adevărată. Pentru a condimenta un brad alb-argintiu, puteți adăuga o a treia culoare. Aceasta poate fi o culoare turcoaz sub formă de jucării mici sau mici accente roșii (cum ar fi fundițe sau ghirlande de culoare burgundă).

Cum să decorezi un pom de Crăciun auriu și alb

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Un brad de Crăciun auriu și alb este o decorațiune de Crăciun elegantă, care se potrivește cu interioare de diferite stiluri. Bradul de Crăciun auriu și alb este foarte atractiv și estetic, dar și ușor de realizat. În brad se poate agăța un decor alb simplu, cum ar fi conuri, figurine, pandantive și ghețari.

Alternativ, aurul poate fi reprezentat cu ajutorul unor lămpi monocrome galbene, care seamănă de departe cu o flacără de aur. Dacă doriți să vă decorați splendid bradul, împodobiți-l cu decorațiuni aurii strălucitoare – bile mai mari, ghirlande, mere artificiale sau fundițe aurite. Un pom de Crăciun auriu poate fi, de asemenea, pulverizat cu un spray decorativ cu sclipici, care îl va lumina cu o ceață subtilă strălucitoare.

Pom de Crăciun în aur

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Auriul este una dintre cele mai importante culori ale sărbătorilor de decembrie. Un brad de Crăciun auriu este o decorațiune spectaculoasă pentru sufrageria ta. Dacă doriți un accent luminos de Crăciun în interiorul dvs., decorați-vă bradul de Crăciun în auriu și chihlimbar și veți crea cu siguranță o atmosferă festivă și caldă.

Cum pot decora un copac de aur? În cazul pomilor de Crăciun obișnuiți, decorarea este foarte simplă. Adunați toate decorațiunile aurii pentru pomul de Crăciun – paiete strălucitoare, pandantive și figurine de chihlimbar, păr de înger auriu, lanțuri și ghirlande maro deschis, fundițe și flori artificiale de culoarea mierii.

Câte decorațiuni puneți pe brad depinde de efectul pe care îl doriți. Pentru un brad de Crăciun mai modest, galben-auriu, aveți nevoie doar de câteva jucării, luminițe aurii și beculețe galbene. Dacă vă doriți un brad de Crăciun împodobit, puneți cât mai multe ornamente aurii, încercând să acoperiți crengile verzi ale bradului.

Un pom de Crăciun roșu și auriu

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Pomul de Crăciun auriu este completat frumos de roșu, în special de o nuanță de burgundia regală. Împreună formează cea mai distinctivă combinație de Crăciun, asociată în multe feluri cu sărbătorile americane din străinătate.

Pomul de Crăciun roșu și auriu arată foarte bine. Ambele culori se completează reciproc și merg bine împreună. De regulă, auriul este culoarea de fundal pentru roșu, așa că cel mai bine este să decorați mai întâi bradul cu galben. Pentru a face acest lucru, alegeți lumini de aur, lanțuri și iluminare galbenă. Următorul pas este introducerea unei a doua culori, respectiv roșu, sub formă de jucării mai mari, figurine, fundițe sau flori artificiale.

Cum să decorezi un pom de Crăciun de argint în 2024

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Un pom de Crăciun masiv argintiu va semăna cu un brad înghețat din țara de gheață. Prin urmare, ar trebui să o decorați cu toate decorațiunile care seamănă cu stele, cristale de gheață și fulgi de zăpadă. Alegeți decorațiuni argintii cu cristale decorative, sclipici și paiete. Acestea vor face ca bradul să strălucească și să strălucească ușor.

Ce altceva ar trebui să meargă pe un pom de Crăciun argintiu? Jucăriile din oglindă, pandantivele din sticlă, lanțurile și ghirlandele, fundițele, florile artificiale și merele de argint pot fi inspirate. Argintul strălucitor poate fi îndulcit cu decorațiuni gri mat. Acestea pot fi inimioare, figurine de îngeri sau reni într-o nuanță de gri albăstrui.

Un pom de Crăciun roșu și argintiu

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Roșul este una dintre cele mai importante culori ale Crăciunului. Se potrivește bine atât cu aurul, cât și cu argintul. Un brad de Crăciun roșu și argintiu este o decorațiune de Crăciun clasică și atemporală, care se va potrivi atât cu interioarele moderne, cât și cu cele rustice.

Decorarea unui brad de Crăciun argintiu și roșu se bazează pe aceleași principii ca și decorarea unui brad auriu și roșu. În primul rând, atârnați toate decorațiunile argintii și gri, care vor crea un fundal pentru culoarea roșie caracteristică. Apoi, la intervale regulate, puneți elemente roșii care înveselesc argintul. Acestea pot fi globuri burgunde sau pandantive de porțelan, fundițe sau flori artificiale.

Pom de Crăciun roșu

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Pomul de Crăciun simplu este o modalitate simplă de a crea un decor armonios și estetic plăcut pentru Anul Nou. Decorațiunile roșii vor crea o atmosferă caldă, familiară, care se potrivește cu orice stil de interior. Ce decorațiuni roșii ar trebui să aleg? Folosiți baloane roșii mari, flori artificiale, panglici și fundițe. Încercați să nu vă supraîncărcați bradul de Crăciun cu prea multe decorațiuni. Culoarea verde naturală a bradului se îmbină cu culoarea roșie, astfel încât sunt de dorit spații egale între decorațiuni într-un astfel de brad.

Un brad de Crăciun auriu-argintiu

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

Combinarea unor culori atât de expresive pe un pom de Crăciun poate părea riscantă. Cu toate acestea, este o modalitate dovedită de a crea un brad de Crăciun frumos și luxos. Dacă doriți să accentuați caracterul festiv al Anului Nou, decorați-vă bradul în acest fel.

Cum îmi decorez pomul de Crăciun în argint și aur? Bradul tău de Crăciun va arăta cel mai bine dacă îl vei acoperi complet cu diferite tipuri de ornamente aurii și argintii. Culorile elegante asociate cu luxul și demnitatea formează un duo perfect pentru Crăciun. Experimentați cu diferite ornamente, alegând unele lucioase și altele mate, fără luciu. Principiul din spatele decorării unui pom de Crăciun argintiu și auriu: cu cât mai mult, cu atât mai bine.

Cum să decorezi un pom de Crăciun în roz

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2023
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

O inspirație interesantă de Crăciun este să vă decorați pomul de Crăciun în roz. Tendințele pentru bradul de Crăciun din 2024 anunță revenirea culorii roz. Este o culoare complexă, dar atunci când este folosită cu îndemânare va avea un efect unic. Mai presus de toate, alegeți nuanțe discrete, pudrate, care se potrivesc bine cu verdele natural al acelor. Pentru a da bradului tău de Crăciun un aspect uniform și discret, combină ornamente roz cu decorațiuni în nuanțe similare. Nuanțele de roșu, burgundia și bej sunt alegeri de încredere. Acest brad este deosebit de potrivit pentru interioarele decorate în stil romantic, shebby-chic sau rustic. Cum îmi decorez pomul de Crăciun în roz? Selectați bilele și lanțurile în această culoare. O idee interesantă ar fi, de asemenea, să folosiți flori artificiale pentru a înlocui tradiționalele decorațiuni pentru pomul de Crăciun.

Cum să decorezi un brad de Crăciun colorat și plin de culoare

Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024
Cum să-ți decorezi frumos bradul pentru Revelionul 2024

O alternativă la un brad de Crăciun monocolor sau bicolor este un brad multicolor. Calitățile lor inconfundabile sunt stilul lor relaxat și lipsa de reguli impuse în decorare. Acești pomi de Crăciun sunt cel mai adesea decorați de întreaga familie. Fiecare membru al familiei face decorul împreună, așezând decorațiunile preferate pentru pomul de Crăciun. Aveți nevoie de inspirație? Bradul poate conține mingi individuale din diferite seturi, figurine de porțelan aleatorii, dulciuri, jucării, conuri de pin, lanțuri de diferite culori, biscuiți de turtă dulce, decorațiuni din sticlă și ornamente din hârtie decupate de cei mai mici.

Decorarea pomului de Crăciun este cel mai plăcut lucru pe care mulți oameni îl fac de Crăciun. Unii oameni fac eforturi mari pentru a se asigura că bradul este decorat într-un anumit stil și culoare. Cel mai adesea, pomii de Crăciun sunt decorați în auriu, argintiu sau roșu, sau sunt amestecați cu aceste culori și au compoziții interesante. În ciuda acestor tendințe, brazii de Crăciun colorați sunt încă foarte populari. Acestea sunt de obicei decorate de întreaga familie, astfel încât efectul final este întotdeauna o surpriză plăcută.

Preluat din Dollee