O Seara Perfecta: Ionel Istrati, Alexandra Ungureanu, Alexei Zaminschi si Alexandru Hodorojcov, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, Ionel Istrati si-a demonstrat abilitatile culinare, iar micutii dansatori, Alexei Zaminschi si Alexandra Ungureanu au povestit despre cum vor sa cucereasca lumea.

O Seara Perfecta: Ionel Istrati, Alexandra Ungureanu, Alexei Zaminschi si Alexandru Hodorojcov, invitatii Nataliei Cheptene. Vezi emisiunea integral - VIDEO

Ionel Istrati a dat dovada de mare ingeniozitate la bucatarie, si a venit la O Seara Perfecta, pentru a povesti despre zeama sa de...burlac. Chiar daca zeama traditionala se prepara din carne de gaina, interpretul a hotarat sa puna tot ce a gasit prin frigider. Mai mult decat atat, Ionel poate prepara si sarmale si placinte. Artistul marturiseste ca a invatat multe de la bunica sa: "Mergeam la tara, si atunci cand bunica cocea paine, sau prepara placinte, eu fiind nepotul ei preferat, o ajutam in toate".

Din 2007, interpretul traieste singur si este nevoit de fiecare data sa-si gateasca singur mancarea. Dar, cu o oarecare tristete in voce, Ionel recunoaste ca nu reuseste totdeauna sa pregateasca ceva si mananca in oras.

Artistul planifica sa-si cumpere o masina, asta chiar daca nu-i ajung bani: "Onorariile pe care le primesc din concerte nu-mi prea ajung, iar acum strang bani ca sa-mi cumpar o masina, am mai putin de jumatate din suma".

Copiii-minune, Alexandra Ungureanu si Alexei Zaminschi au venit in platoul Nataliei Cheptene, alaturi de antrenorul lor, Alexandru Hodorojcov. Micutii dansatori au mari planuri de viitor, cei doi si-au pus in plan sa cucereasca lumea cu talentul lor.

Chiar daca au cate 3 anisori, antrenorul lor spune ca reuseste sa-i stapaneasca: "Ne descurcam foarte bine, si ne reuseste, asta chiar daca uneori mai mult ne distram".

Vals, chacha, disco, acestea sunt stilurile pe care le stapanesc micutii.

Daca ai ratat emisiunea, ai ocazia s-o privesti mai jos:

Sursa:
elena
21:40 22.01.2013
mai citeste niste carti mai Ioane, mai
Raspunde
Natta
01:11 23.01.2013
alt prezentator chiar nu gasiti????????????? sau macar pregatiti intrebarile din timp!!!!!!!!!
Raspunde
maria
01:18 23.01.2013
super emisiune
Raspunde
ciobu cristin
01:49 23.01.2013
Ionel istrati tiam furat receta sii am in cercat si e foarte bun
Raspunde
eu
08:38 24.01.2013
In sfirsit l-a cunoscut lumea si pe talentatul antrenor,D-nul Alexandru,este si antrenorul perechii noastre,este super are talent,rabdare si multa imaginatie!!!depinde si de copii desigur,de taletul si daruirea lor,dar si de antrenor,caci toti ii cunosc pe Ionela si Mihai ,insa antrenorul era ramas in umbra!
Raspunde
Ochisori
18:24 24.01.2013
Doamne fereste,pt ce mai faceti astfel de emisiuni daca nu aveti oameni competenti?mi-as fi rusine cu asa prezentatoare.Are un vocabular sarac,intrebari de 2 bani si comportament ca la coada vaci! e tare birfitoare si intra pe sub pielea omului.Pregatiti va rog emisiunea dinainte si apoi puneti-o sa ne mai ridem de voi!
Raspunde
Sirbu Ion
18:36 25.01.2013
Super emisiune!
Raspunde
Nume
22:59 27.01.2013
salut. super emisiune/
Raspunde
corina
21:09 29.01.2013
salut as vrea sa stiu unde se afla clubul de dans unde danseaza Ionela Tarus si Mihai Ungureanu daca se poate chiar adresa .emisiunea ieste super ,mersi
Raspunde
corina
13:06 30.01.2013
salut as vrea sami spuneti si mie va rog unde se afla clubul de dans a lui domnul alexandru,am si eu un baietel si vreau sal dau dar nustiu cum dau de clubul lor
Raspunde
olivika
20:04 04.04.2013
Super emisiune...si super bucatar a facut cred ca o zeama buna!... este talentat si la cintat dar tot odata si la gatit BRAVO ionele tinio tot asa si cu gatitul mincarii dar si cu cantatul pieselor!!!..........
Raspunde
Nume
20:27 01.05.2013
Bravo Cred ca o sa fii cunoscut de toata lumea Esti foarte frumos si talentat Bravoi
Raspunde
Cele mai noi articole