Premiera absoluta! Adriana Ochisanu, la brat cu noul iubit? Cu ce barbat a aparut in public - VIDEO

Trecuta printr-un divort intens mediatizat, se pare ca indragita interpreta de muzica populara, Adriana Ochisanu, a decis sa nu se mai ascunda de ochii lumii.

Premiera absoluta! Adriana Ochisanu, la brat cu noul iubit? Cu ce barbat a aparut in public - VIDEO

Adriana Ochisanu si-a facut aparitia aseara, la ziua de nastere a lui Igor Cuciuc, insotita de un barbat necunoscut. Mai multi dintre cei prezenti la petrecere au confirmat pentru Acasa in Moldova ca acesta este iubitul interpretei despre care presa a mai scris anterior, procurorul Sergiu Zmeu, scrie perfecte.md

Intrebata de Acasa in Moldova cine este barbatul care a insotit-o, interpreta a refuzat sa ofere detalii. “De ce pe toata lumea intereseaza asta? Chiar ma enervati! Mai, altceva chiar nu aveti ce sa intrebati?”, a raspuns artista plecand fara a mai continua discutia.

Adriana Ochisanu si-a pus toata presa in cap dupa ce a anuntat deschis ca a divortat de sotul ei, instrumentistul Corneliu Botgros. Cei doi au impreuna un fiu. Despartirea nu a fost una usoara. Fostul sot si parintii acestuia au acuzat-o ca nu are grija de copil si ca este interesata mai mult de noul ei iubit.  De partea cealalta, Adriana a incercat sa nu toarne gaz pe foc si a declarat doar ca este indragostita si ca isi doreste sa intemeieze o noua familie.

 

 

sursa foto: allmoldova.com

Sursa: perfecte
vasile harura
14:07 19.09.2013
Un sfat Adrianei. La moldoveni daca nu birfesti nu poti fi acceptat de altii si fatalismul din cap. Adriana, mergi tare inainte si nu te mai supara pe nebuni si prosti.
Raspunde
oxana
11:15 20.09.2013
trebuie sa fii mare si tare fraier ,ca sa ei sotia din bratele unui barbat atit de puternic ,si inca ce barbat CORNELIU BOTGROS.
Raspunde
ce nume sai pui Adrianei
16:22 25.09.2013
DOAMNE CE SA MAI ZICI DE BINE DE FEMEIA ASTA NAI CE ZINE cit de bine si vesela era cu Botgrosii alaturi , cinta lumea o aplauda , dar acum ?????????? toti vorbesc numai de rau ca face numai rau , de copil nici grija nare , acest iubit nuiiii de ea cum nu mii mie a minca sare nu vezi ca nici nui pasa de ea se uita la el dar el numai nuii zice , stergeo deaici timpito ca miai stricat familia , toti se asteptau daca a lasat ea asa om ca Cornel sa apara cun om frumos , slabuti , dar acestai mosul mosilor dute faaaaatttttttttaaaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiii si te mai gindeste ce faci si cu cine esi in lume , intoarcete la om si copilul tau cu lege dar nu trai cu rauul lumii
Raspunde
asia
09:20 03.10.2013
stii nimeni nu stie cum a trait Andriana cu Cornel si ce-l mai usor sa vorbesti pe cineva,eu spun asa ca bravo,bine a facut,cine-i Cornel Botgros,fiul lui Taicasau,ca personalitate-nimeni.Pe Andriana o cunosc toti si poate exista de una singura,dar Cornel.Si apropo despre copil,nu ca n-ar avea grija,dar nu prea i se da voie,din partea mariei lor Botgros.Il apreciez mult pe Nicolai Botgros si creatia sa,dar fiul sau ii un bleg si nimeni in lume!!!!!
Raspunde
Nume
20:25 29.11.2013
bravo adriana tinio asa
Raspunde
Nume
21:05 16.12.2013
Bravo !!!
Raspunde
Nume
21:07 16.12.2013
Bravoooo!!!
Raspunde
Cele mai noi articole